Når du skal købe en trappe, er det ikke ligegyldigt, hvor du gør det. Det er nemlig meget vigtigt at finde et godt og pålideligt firma, som kan levere en trappe i høj kvalitet – og StigeFabrikken er et af dem. Køb trappe hos Stigefabrikken og bliv klogere i dag. Der er massere af gode grund til at handle hos Stigefabrikken.

Her er det de er mest anerkendt og respekteret for

  • De er eksperter på trapper, og de har mange års erfaring med at producere dem i den bedste kvalitet. Deres trapper er lavet af de bedste materialer, og de stiller altid klar både når det gælder indenfor råd og sparring, men også hvis du har brug for hjælp.
  • De handler internationalt og er ikke kun kendt i Danmark, du kan derfor være sikker på at det er en stor virksomhed som gør tingene ordentligt.
  • Dette er du også garanteret fordi når du bestiller hos StigeFabrikken laves de efter bestilling. De står ikke klar på et samlebånd et sted ude i verden og bliver sendt afsted. De laves i Danmark af danske leverandøre, som arbejder under gode og ordentlige forhold. Her sjuskes ikke med tingene.
  • De har Danmarks største udvalg indenfor stiger, trapper og stilladser og dette har de opnået igennem mange års salg og erfaring.
  • De vægter gode kunder og kundeservice aller aller højest. Du kan få et gratis kontrolark af dem og tjekke din stige for om den er lovpligtig, bare for at nævne en af deres ting. De sidder også altid klar på chatten, for at hjælpe samt tlf og e-mail.
  • De er forkæmper for sikkerhed i højden, da der desværre er alt for mange som der falder på arbejdet fordi der ikke er ordentlige arbejdsforhold. Måden de aktivt går ind og hjælper for dette, er netop ved at afholde stigekursuser. På den måde får du et gældende og gyldigt bevis på, at du kan betjene stiger i højden sikkert. Dette er nemlig et krav for mange arbejdspladser.
  • Deres værdier og mission harmonerer med at de vægter: Sikkerhed, Kvalitet og Service i højsæde.

Sikkerhed er alfa omega på arbejdspladsen intet arbejde er værd at miste liv eller lemmer for

Arbejdsulykker er en af de hyppigste årsager til dødsfald i Danmark. Det er derfor meget vigtigt, at man som arbejder tager sine forholdsregler og sikrer sig, inden man går i gang med et projekt. God sikkerhed på arbejdet handler ikke kun om at have det rette udstyr og være klædt på korrekt, men også om at have en god indstilling til arbejdet. Arbejdsulykker sker ofte, fordi man ikke tager de fornødne forholdsregler. At tage ansvar for sin egen sikkerhed og den af andre omkring en er noget alle bør gøre, det er ikke kun chefen der skal gøre det. I sidste ende er det dog chefen der skal kontrollere og sikre sig at de ansatte kan arbejde trygt og sikkert efter de overordnede regler. Når det så er sagt, skal man også huske sin sunde fornuft.