Når det gælder om at finde den rigtige frokostordning, er der nogle få nøglefaktorer, som du skal huske på.

Tre gode overvejelser om frokostordninger

  1. For det første skal du sikre dig, at madmulighederne er sunde og nærende. En god måde at tænke på det på er, at hvis frokosten hovedsageligt indeholder hele, uforarbejdede fødevarer, er den sandsynligvis sund og næringsrig. Virksomheder som Able går meget op i at deres udvalg er sundt og nærende og er et godt bud på en sund frokostordning.
  2. Den næste faktor, du skal overveje, er, hvor varieret frokostordningen er. Du vil gerne sikre dig, at der er et par forskellige madmuligheder, så dit barn ikke keder sig ved at spise det samme hver dag.
  3. Som det sidste skal du kigge på prisen på frokostordningen. Selvom du ikke ønsker at spare på kvaliteten, ønsker du heller ikke at bruge mere end nødvendigt – regnskabet skal jo også gå op i sidste ende.

Tjek et par forskellige frokostordninger og sammenlign priserne for at finde en, der både er overkommelig og tilbyder et godt udvalg af sunde madvarer.

Hvorfor er det en god idé at give sine ansatte kvalitetsfrokost?

Der er et par vigtige grunde til, at det er en god idé at give dine medarbejdere kvalitetsfrokoster. Det en god måde at vise dine medarbejdere, at du bekymrer dig om deres velbefindende. Ved at tilbyde dem sunde og nærende madmuligheder kan du hjælpe dem med at føle sig bedst muligt tilpas og være mere produktive på arbejdet. Derudover er det bevist at medarbejdere, der deler et måltid sammen, er mere tilbøjelige til at opbygge stærke relationer med hinanden, hvilket er et must for at opretholde og skabe bedre kollegiale fællesskaber, som er bevist at skabe mere produktive teams.

Frokostpausen – den vigtigste pause på dagen?

Vi ved alle, hvor vigtigt det er at holde pauser i løbet af arbejdsdagen, men vidste du, at frokostpausen faktisk er dagens vigtigste pause?

Det skyldes, at det er det eneste tidspunkt, hvor vi kan tage et skridt væk fra arbejdet og tanke op i kroppen og sindet. Når vi holder en ordentlig frokostpause, kommer vi tilbage til arbejdet og føler os udhvilede og klar til at tage resten af dagen på os. Så hvis du ønsker at forbedre din produktivitet, skal du sørge for at udnytte din frokostpause!

Den bedste måde at udnytte frokostpausen på

Nu hvor vi har gået over, hvor vigtig frokostpausen er, lad os tale om, hvordan du får mest muligt ud af den. Først skal du prøve at komme lidt væk fra dit skrivebord og gå en tur.

Få frisk luft og solskin – begge dele har vist sig at forbedre humøret og den kognitive funktion. Hvis du ikke kan komme udenfor, kan du tage et par minutter til at strække dig ud eller lave nogle enkle øvelser ved dit skrivebord. Og endelig skal du sørge for, at du spiser en sund frokost – eventuelt igennem en lækkert frokostordning!