Har du overvejet skydedøre i din bolig? Det er der god grund til! Skydedøre har været ude en tid i boligindretningen, men er kommet stærkt tilbage. Skydedøre er super smarte, da de nemt kan adskille et rum fra hinanden, men du samtidig kan åbne døren på en nem og lækker måde. Du kan lave en adskillelse, uden at der behøver at være en decideret dør imellem.

Det kan være mellem børnenes værelser, eller måske har I to stuer, hvor I oftest gerne vil have, at der er åbent, men det kan være en fordel at lukke af, når den ene vil se fodbold, og den anden har gæster. En skydedør er det nyt hit, og det er nemt at forstå hvorfor. 

Boligindretning i dag

I dag handler boligindretning i høj grad om, at det hele skal være nemt og funktionelt. Derfor har vi også udviklet stemmestyring, så man nemt kan slukke for lyset, for strømmen eller lignende. Vi vil gerne have det nemt, og samtidig vil vi gerne være meget sammen i familien. Derfor er køkken-alrum stadig populære, hvor man kan være med i fællesskabet, selvom man er den, der laver mad.

Vi vil også gerne bruge tid sammen i vores haver, så her bliver der også lagt en del energi og penge. Hvis du gerne vil med på moden, kan du indrette, så det er funktionelt, men så I samtidig kan være sammen i familien og prioritere hinanden. 

Farver

Efter en lang periode med sort og hvid, som til dels stadig er her, begynder man at sætte farver på væggene og i indretningen. Man må gerne have en sofa i grøn eller orange, og måske er der en blå væg for at bryde de hvide vægge. Du skal derfor ikke være bange for at indrette med farver. I dag bruger man farver meget mere i indretningen – også i køkkenet. Det er dog stadig på en afdæmpet måde og gerne med pastelfarver. Det minimalistiske har vi ikke sluppet, men det bliver kombineret med andre stilarter. 

Naturen kommer tæt på

I dag er det også populært med mange planter indenfor. Vi elsker at få naturen tæt på, og derfor bruger vi også meget mere tid på vores haver, for vi bruger faktisk en del tid i dem. Det er ideelt til at få frisk luft, børnene kan lege i haven, og du kan nyde de flotte blomsterbede. Mange indretter med planter indenfor, og naturfarverne er også kommet inden døre. Det giver en naturlighed i indretningen.

Det kan også være, at I gerne vil have et orangeri, en udestue eller lignende. Her er det muligt at nyde haven hele året rundt, og af den årsag er det også et stort hit. Det kan være opvarmet, når I vil sidde der om efteråret. Der er så mange flotte farver om efteråret, at der er god grund til at nyde haven på den tid af året. Om foråret kan det også stadig være køligt, men du vil sikkert gerne tæt på, når naturen springer ud omkring dig.