I Danmark er vi glade for slik. Det viser flere undersøgelser i hvert fald. Danmark er det land, næst efter Finland, der spiser mest slik i verden, hvis man sammenholder det pr. indbygger. Slik med logo som reklamegave er derfor et sikkert hit. Logo slik er noget, både voksne og børn elsker, hvorfor du altid kan komme igennem med dit budskab ved at forære slik til dine kunder, gæster eller samarbejdspartnere.

Hvis du derfor overvejer en reklamegave, der er effektiv og som giver værdi hos modtageren, skal du vælge reklameslik. Hvis du dermed vil sende et bedre signal og toppe deres oplevelse, skal du vælge miljøvenligt slik med logo. Det er der ingen, der kan modstå.

Hos TopSupplies har de et stort udvalg af miljøvenligt slik, hvor du kan trykke dit logo eller budskab på. Når de skriver miljøvenligt slik, så gælder det både emballagen og selve slikket. I deres udvalg af miljøvenligt slik har de løsninger, hvor det er brugt 100 % genanvendeligt materiale til indpakningen. Herudover finder du miljøvenligt slik, der er certificeret af Fair Trade og UTZ

.

Miljøvenligt slik er en populær reklamegave

Firma slik som slikkepinde er utvivlsomt en af de reklamegaver, som falder i specielt god jord hos børn. Det er derfor også en sikker vinder til virksomheden, som har en klinik eller kunder i et venteværelse, reception eller lobby, hvor der ofte er børn. Det kan være alt fra virksomheden som driver et hotel, butik eller noget helt tredje. Ved at få trykt jeres logo på slikkepindene tilfører I slikket mere værdi, og det kan tjene som en mindre reklamesøjle. Reklame slik har uendelige muligheder og miljøvenligt gør det endnu bedre for dig og din virksomhed. Ved de forskellige løsninger af miljøvenligt slik med logo, kan du trykke dit logo eller dit budskab. Det giver et forstærket signal, når modtageren kan se at du har taget hensyn til miljøet.

 Logo slik er nemlig vejen ind i de fleste danskeres hjerter. Hvis du derfor er på messe, konference eller til en anden begivenhed, hvor der er mange forskellige mennesker og børnefamilier, er firma slik en sikker vinder. Det er klart lettere at komme i tale med potentielle kunder, som f.eks. børnefamilier, hvis du kan friste med noget slik med logo. Hvis det ovenikøbet er miljøvenligt slik, er det ikke til at sige nej til. Derudover efterlader du et positivt indtryk af dit brand og virksomhed, da du markerer, at du tænker over miljøet i selv de mindste detaljer.

Styrk dit brand med miljøvenligt slik

Hvis du er en virksomhed, der er fortaler for miljøvenlighed, børn eller klimaet, vil der være en rød tråd i at vælge miljøvenligt reklame slik. Miljøvenligt slik med logo er en prisbillig løsning, der sender et klart signal til dine potentielle kunder om, at du tænker miljø og klima ind i selv de mindste detaljer for din virksomhed. Det kan have en stor betydning for, hvilket indtryk dine kunder danner om din virksomhed samt en stærk motivation for at vælge dit produkt.

Du vil dermed blive husket for en positiv overraskelse og den gode smag i munden, når de nyder dit logo slik.