De fleste børnefamilier med respekt for sig selv burde have en trampolin i haven. Her kan børnene få mange timer til at gå – både alene, med hinanden og sammen med venner. Man kan vælge, om man vil have en trampolin til at stå på græsset eller en trampolin til nedgravning. Med en nedgravet trampolin kan børnene ikke på samme måde falde ud over kanten og slå sig. Til gengæld vil de fleste nok gerne have professionel hjælp til at få den gravet ned. 

En trampolin til nedgravning kan give udfordringer 

Det er et stort arbejde, hvis man skal klare projekt trampolin til nedgravning helt selv. Derfor er det en god idé at hyre professionel hjælp til at få det hele til at fungere uden for meget besvær. Man bliver hurtigt overrasket over, hvor meget jord, der egentlig skal graves væk, når man skal have gravet en trampolin ned – i hvert fald, hvis man ikke har prøvet det før. 

Det er heldigvis nemt at bestille en trampolin til nedgravning inklusive nedgravning. Så behøver man ikke tænke over så meget selv. I stedet kan man bare bestille hjælp udefra, og så sørger de for, at det hele er sat rigtigt og sikkert op. 

Prisen på trampolin til nedgravning kan variere 

Overvejer man en trampolin til nedgravning, tænker man sikkert også lidt over prisen. Måske overvejer man, om man kan klare nedgravningen selv og på den måde gøre det billigere. Det behøver dog ikke nødvendigvis at blive meget dyrere at få trampolinen gravet ned professionelt. 

Trampoliner varierer i pris fra knap 9.000 kr. for den billigste runde til knap 30.000 kr. for den dyreste firkantede. Herudover kommer så selve nedgravningen. Det varierer også alt efter, hvilke krav man har. Hvis jorden bare skal blive lige ved siden af hullet, og man ikke har behov for køreplader på græsplænen, koster det ikke engang ekstra at få trampolinen gravet ned. 

Bortskaffelse af jord koster penge 

Mange vil dog måske gerne have jorden til at ligge et lidt andet sted end lige ved siden af hullet. Alt efter, om jorden skal blive på grunden, hvor langt væk fra hullet den skal, eller om den skal bortskaffes helt, bliver monteringen mellem 800 kr. og flere tusinde kroner dyrere.  

Det kommer altså alt sammen an på, om jorden skal væk fra grunden, og hvor langt der i så fald er til vejen, hvor den skal læsses. Det bliver først rigtig mange penge, hvis jorden skal helt væk, og der er langt til vejen – ellers kan man gøre det for tæt på samme pris som trampolinen. 

En ekstraudgift for trampolin til nedgravning kan også være, hvis man vil have køreplader for at beskytte græsplanen. Dette koster 125 kr. pr. meter, der er behov for. Det behøver altså ikke være en dyr fornøjelse at få professionel hjælp til børnenes trampolin til nedgravning. Det er i hvert fald helt sikkert, at man vil blive glad for, at man ikke selv skal grave og flytte al den jord, der skal graves ud.