Reformer træning er en forholdsvis ny træningsform. Den har hurtigt fået ry for at være én af den mest effektive træningsformer, vi kender, og dette ry er da også både afprøvet og bekræftet af mange. 

Hvad går det ud på?

Reformer træning er træning med maskine – og træning af hele kroppen. Reformer maskinen er designet, så den giver mulighed for at udføre forskellige øvelser på forskellige intensitetsniveauer. En effektiv træning af alle muskelgrupper.

Reformer træning er ofte hold træning, hvor en instruktør guider dig igennem en serie af øvelser. Opbygningen af serien og de forskellige øvelser er sammensat med henblik på at give dig en grundig work-out, som fanger alle små såvel som store muskler i kroppen. 

Få den krop, du ønsker dig

Vores skønhedsidealer rykker sig hele tiden. Id https://www.energii.dk/lyngbyag er det ikke længere den tynde krop med fremstående ribben, der er idealet, men en stærk krop med en tonet muskulatur. Vi vil se sunde, stærke og fysisk overlegne ud. 

Reformer træning bliver mere og mere populær, og flere og flere fitnesscentre tilbyder denne form. Der findes desuden centre, som specialiserer sig i denne træningsart, hvor det primære fokus er træning med disse maskiner. 

Reformer Lyngby – fokuseret træning tilrettelagt af specialister 

Hos energii reformer Lyngby har man valgt at bygge træningscenteret op om denne træningsform. Centeret er drevet af et hold af kompetente trænere, der har en høj faglig viden, og mange års erfaring i reformertræning. 

Reformer træning er en træningsmetode, der balancerer individuelle behov med et socialt og solidarisk element. Maskinen tilpasses den enkeltes intensitets- og styrkeniveau, og sikrer herved, at alle øvelser kan udføres korrekt og uden overbelastning eller andre følgeskader. På samme tid er undervisningen holdbaseret, og her hepper man på hinanden – holdtræning har ofte den effekt, at man giver sig selv lidt ekstra, når man oplever at være en del af et fællesskab, der bakker op. 

Fysisk aktivitet giver glæde og ro 

Vi ved, at træning er sundt. Dette er næppe nyt for nogen. Vi ved allerede, at vi lever længere, når vi motionerer regelmæssigt. Vi mindsker risikoen for livstilsygdomme, og for fysiske skader. 

Men ved du også, at du nedsætter din hjernes stress- og angstreaktioner, når du træner? Vi lever i et præstationssamfund, hvor flere og flere rammes af stress- og angstsymptomer. Vi er pressede i arbejdslivet såvel som i det sociale, hvor vi hele tiden og igen skal leve op til en standard sat af tidens tendenser. Disse aspekter giver ikke sunde livsvilkår, og disse aspekter har konsekvenser for vores mentale velvære. 

Kom af med angsten

Når vi træner, så producerer vi dopamin og serotonin, der er hjernens lykke hormoner – vi bliver altså gladere, når vi øger pulsen og bruger vores fysik. Når vi følers os pressede, så producerer vores hjerne adrenalin. Adrenalin er et stresshormon, der skal hjælpe os til at flygte fra en farlig situation. Når vi ikke bevæger os, så sidder adrenalinen i kroppen – den bedste måde at hjælpe kroppen af med dette er at sætte gang i fysikken gennem træning og fysisk aktivitet. 

Reformer træning er et aktivt valg om en bedre, sundere og mere fredfyldt tilværelse.