Har du også en forkærlighed for det fantastiske mærke Australian Bodycare? Eller vil du gerne gå mere på opdagelse i dette skønne mærke? Uanset hvad får du her en god guide til de forskellige produkter, som mærket tilbyder. De sælger nemlig lidt af hvert, så det kan være godt at få sat sig lidt ind i tingene. Husk også at du kan finde de gode produkter fra Australian Bodycare online på linket her. 

Hvem er Australian Bodycare? 

Australian Bodycare er en dansk virksomhed, som især er kendt for deres produkter til hud med problemer. Det er især deres produkter med Tea Tree Oil, de er kendte for. Virksomheden startede deres forretning i 1992. Deres mission har siden dengang været at skabe hudplejeprodukter, som kan løse problemerne for personer med sart og følsom hud. Det er stadig mærkets mål, og de specialiserer sig inden for at udvikle problemløsende hudpleje produkter, som skal give deres kunder mere selvværd og velvære med deres ny stærke og selvsikre hud. 

Hvilke produkter tilbyder de? 

Australian Bodycare er især fortalere, når det gælder udvikling af revolutionerende produkter indenfor hårpleje, hudpleje, makeup, personlig pleje, produkter til mænd, samt kosttilskud. Her kan du blandt andet finde alt fra intimsæbe til fodpleje, håndpleje, neglelak og meget mere. Der er altså lidt til alle behov og ønsker. 

Australian Bodycare Tea Tree Oil 

Mærket er som sagt især kendt for deres Tea Tree Oil serie, hvor produkterne er fyldt med dette skønne middel til behandlingen af forskellige problemer i huden. Tea tree oil, er kendt for sine fantastiske og helende egenskaber, som efterlader huden med en opstrammende og helende effekt. Dette udnytter Australian Bodycare fuldt ud, og deres produkter med netop dette ekstrakt er helt fantastiske til akne, uren hud, insektbid og meget mere. Tea Tree Oil har nemlig været anvendt til hudinfektioner i mere end 1000 år, hvilket kun understøtter dets mange fantastiske evner. Det fantastiske ved produktet er nemlig dens helende og kløelindrende effekt, som kan være skønt ved for eksempel eksem eller akne. Samtidig efterlader denne ekstrakt din hud ny og forynget. 

Intim-serie 

Mærket har også en rigtig god og effektiv serie af intimprodukter. Intimpleje er nemlig en vigtig proces i din daglige rutine – både hvis du er kvinde eller mand. Mange kvinder døjer desværre med kløe, lugt, svie og irritation i det intime område, og dette kan produkterne fra Australian Bodycare hjælpe dig med at få styr på. Du kan for eksempel starte med produktet Australian Bodycare Intim Wash, som er en neutraliserende intim sæbe. Denne vidunderlige intimvask kan nemlig hjælpe dig med at opretholde din Ph-værdi i underlivet, så du hele tiden har det optimale miljø dernede. Med det rette miljø kan du nemlig nemmere undgå de trælse irritationer samt kløe og lugt dernede fra. 

Der er altså mange gode produkter, du kan gå op opdagelse i fra Australian Bodycare. Husk du kan finde alle de lækre produkter på linket øverst i artiklen.