Skal din stue ommøbleres, og leder du efter den helt rette sofa? Der er flere ting du bør overveje, når du skal anskaffe dig en ny sofa. Hvis du elsker at kunne slænge dig i sofaen foran tv’et, eller havde venner på besøg, hvor der er plads til alle. Så bør du overveje en stor og rummelig sofa, med plads til at svinge benene op. Dette kan du opnå i en elegant og praktisk sofa med chaiselong fra www.hofstrawagner.dk. Med en sådan sofa, får du både plads, samt en et udvalg i en bred palet af farver. 

Hvorfor lige en sofa med chaiselong? 

Dette spørgsmål kan nemt besvares. En sofa med chaiselong, tilbyder komfort og fylder godt ud i både en lille og stor stue. Derudover kommer denne typer sofaer i forskellige modeller, både slanke og smalle modeller, hvis du måske ønsker en mere enkelt indretning. Men de kommer også i større mere fyldige modeller, hvis du ønsker at din sofa skal være noget af det første folk, lægger mærke til. Som så meget andet, er en sofa ikke bare noget man går ud og køber, men er en stor beslutning, fordi den ofte vil stå i centrum i rummet. Men nogle af de fordele der findes ved en sofa med chaiselong, er blandt andet: 

1. komfort og rum til at slænge sig 

2. Du behøver ikke investere i eksempelvis en lænestol 

3. Plads til hele familien og venner 

Der findes mange fordele, men du bør overveje hvad der er vigtigst for dig i en sofa. Det vigtigste er at du aldrig går ned på komfort, da en sofa er et hvilested til afslapning og hygge. Derudover bør du også overveje hvilken type stof, du ønsker til din sofa, da det både har betydning for udseende, men helt klart også komfort og praktikalitet. Har du eksempelvis små børn, bør du overveje en stofsofa, der er nem at rengøre. Går du derimod meget op i udseendet af din sofa, og ønsker du at synke ned og lade dig omfavne af blødt velour, kan en veloursofa være noget for dig. Når det kommer til farver, bør du også overveje hvad der går bedst sammen, i lige præcis din stue. Har din stue meget neutrale farver, kan du enten vælge at lade din sofa passe ind med dine øvrige møbler, og lade den være grå, hvid eller sort. Du kan også vælge at gå den anden vej, og bruge sofaen som en fed måde at bryde det neutrale farvemønster på. Her kan du eksempelvis gå med en smuk grøn veloursofa eller en mere afdæmpet, grøn fløjl.  

Til dine sovende gæster 

Måske har du tit sovende gæster, eller også nyder du og børnene at holde hygge aftener inde i stuen og falde i søvn på sofaen. Til disse formål er en sofa med chaiselong perfekt, for chaiselongen, næsten kan erstatte en sovesofa, og gør sofaen behagelig og sove på – næsten lige som i en seng. Så smid benene op og saml venner eller børn til en hyggelig film aften og lad jer synke ned i en smuk og behagelig sofa med chaiselong.