En elevationsbund skaber grundlaget for den størst mulige komfort du kan opleve i form af en seng. En elevationsseng kan tilpasses til dig og din krop, så du får den bedste søvn i løbet af natten, uden ukomfortable stillinger. Uanset om du har skavanker eller ej, så kan en elevationsbund med madras være en kæmpe stor opgradering i dit soveværelse. Udvalget af elevationssenge er stort og der findes flere forskellige elevationsbunde som du kan vælge imellem. Derfor kan du med garanti også finde den elevationsbund, der passer specifikt til dig, dine ønsker og som opfylder dine behov for en fantastisk komfortabel søvn.

Hvorfor skal du erhverve dig en elevationsseng?

Der kan måske være mange gode grunde til at du er på udkig efter en elevationsbund med elevationsmadras. Fælles for enhver årsag må være, at det er for at øge komforten af din søvn gennem hele natten. En elevationsseng kan tilpasses specifikt til din krop og eventuelt aflaste nogle af de områder der kan have behov for særlig støtte. En elevationsseng er særligt velegnet til de personer der har tendens til ondt i ryggen eller dem der oplever uro i benene om aftenen og eventuelt gennem natten. En elevationsseng hjælper dig med at finde den bedste hvile og give dig en optimal søvn.

Vi ligger mange timer i sengen, og derfor er det også vigtigt med en seng der hjælper dig bedst muligt til at have en dag der ikke er negativt påvirket af din søvn eller manglende deraf. Når først du har prøvet at sove i en elevationsseng, så er det næsten med garanti, at du ikke kan vende tilbage til en almindelig og traditionel seng.

elevationsbund

Hvilken elevationsbund skal du vælge?

Der er flere muligheder når det kommer til at udvælge en elevationsbund. Først og fremmest vil du sikkert gerne have en elevationsbund der er passende ind i din indretning, men der er alligevel et større formål med at vælge en elevationsseng, nemlig komforten med den tanke om at opnå en bedre søvn. Elevationsbunden kan have forskellige funktioner som man kan købe for penge. En elevationsbund med en madrasbremse er en fordel, hvis du gerne vil kunne hæve sengen højt, som når du eksempelvis skal sidde i sengen og læse en bog, inden du går til køjs. Med en madrasbremse skal du ikke bekymre dig om, om madrassen bliver hvor den skal. En anden ting, der kan gøre den store forskel i det store hele, er lamellerne på elevationsbunden. Lameller af god kvalitet holder længere. Ligesom lameller, der er justerbare, vil kunne give dig flere indstillingsmuligheder for den samlede elevationsseng. Med justerbare lameller, kan du både justere hovedenden og bunden af madrassen med den elektriske installation.  Med en elevationsbund af god kvalitet skaber du det rette udgangspunkt for en god elevationsseng og den bedst mulige komfort og sove oplevelse.