Kunne du godt tænke dig, at give din indretningsstil en ordentlig makeover? Det er ikke ualmindeligt, at man begynder at kede sig lidt over de samme omgivelser derhjemme. Samtidig kan det hurtig gå hen og blive en dyr omgang, at skulle udskifte møblerne hver gang man har brug for, at give hjemmet et friskt pust. Heldigvis behøver det hverken være besværligt eller dyrt, at give lidt ekstra liv til indretningen derhjemme. Du kan faktisk gøre enormt meget for udtrykket med noget så simpelt, som et par lækre pyntepuder.  

Pyntpuder er det nye sort  

Puder kan bruges til meget mere, end bare at lægge hovedet på ved sengetid. En pyntepude kan for alvor elevere selv de mest simple møbler. Gør din kedelige sofa derhjemme til et farvespil af hyggelige pyntepuder, som er lige til at smide sig i. Eller tilføj et par ekstra bløde puder bag din hovedpude i sengen, og læg dig i en drømmedejlig seng, hver enste aften.  

Find lækre kollektioner af de smukkeste pyntepuder her https://hemmingseninterior.dk/collections/pyntepuder, og shop et hav af forskellige stilede pyntepuder til dit hjem. Lad dig inspirere af det flotte udvalg og vælg den pude, som vil passe allerbedst til netop dit hjem. Der findes pyntepuder til en hver stil i alverdens prisklasser, så du kan uden problemer give hjemmet en velfortjent makeover uden, at det behøver koste i dyre domme.  

Fra simpel indretning til luksus stil 

Hvad kunne være mere luksuriøst end lækre puder, at slænge sig i? Pyntepuder er en multifunktionel størrelse, da de både ser super hyggelig ud, og samtidig er enormt behagelige, at putte sig ned i. 

Pyntepuder er virkelig den optimale måde, at sprede lidt krymmel udover den simple indretningsstil. Hvis hjemmet mangler lidt liv og farve, så hvorfor ikke gøre det med puder? Lad de små bløde hyggespredere flytte ind i lænestolen, sofaen, bænken eller i soveværelset.  

Hvis du for eksempel har en lille studiebolig og gerne vil bringe lidt luksus ind i lejligheden, så er det det nemmeste at smide et par frynsede puder i sofaen og skabe en hyggekrog for dig selv. Det kræver nemlig ikke mere end et par bløde puder at ændre på udtrykket i dit hjem, og hyggeligere bliver det altså ikke end med pyntepuder.  

Sæt stilen i dit hjem med puder 

Indretningsstilen i dit hjem siger noget om dig og din personlighed. Vi vil naturligvis gerne udtrykke os gennem vores indretningsstil, og dette kan gøres gennem hyggelige pyntegenstande som stearinlys, tæpper og naturligvis også puder! 

Er du til de minimalistiske og stilrene valg? Eller elsker du masser af skævhed og unikke former? Puder fås i alle slags former, materialer og størrelser. Der findes endda lodne, langhårede varianter, som er herlige, at putte med.  

Det er både sjovt og spændende, at lege med indretningen, og her kan pyntepuden blive din bedste ven. Ikke nok med, at pyntepuder fås til overkommelige priser, så er de også hurtig, at skifte betræk på, skulle du have lyst til at skifte stilen ud i hjemmet.