Det er meget moderne at have flotte plakater hængende på væggen, da det giver noget liv og farve til rummet. Mange familier har møbler i neutrale farver som sort, hvid, grå eller træ, hvilket gør, at noget farve på væggen vil bryde dette og skabe noget liv. Du kan få mange flotte plakater til stuen. Det er vigtigt at du finder nogle plakater til stuen som har en betydning for dig. Du skal nemlig have lyst til at betragte dem dagligt, da de skal hænge et synligt sted i dit hjem. Find dine nye plakater allerede i dag, så du kan komme i gang med at dekorere din væg i stuen. 

Find plakater der passer til stuen 

Det er en god ide at overveje hvad der vil passe ind til resten af stuen i forhold til valg af plakat. På denne måde bliver du med garanti glad for helheden af stuen. Du skal overveje hvor meget farve der skal være på plakaterne samt hvilken stil der skal være på dem. Det er meget individuelt hvad folk gerne vil have hængende i deres stuer. Nogen kan godt lide naturmotiver som f.eks. grønne skove eller landskaber, imens andre godt kan lide at have citater med et budskab hængende. Det anbefales at du bruger tid på at undersøge hvad der findes af muligheder til din stue. Dette er den eneste måde hvorpå du kan blive klogere på hvilke plakater, der skal hænge i din stue.  

Tænk over hver detalje  

Udover selve plakaterne, så skal du også overveje hvor de skal hænge henne samt i hvor stor et format de skal være. Du skal også have fat i nogle rammer, der passer til plakaternes størrelser. På nogle hjemmesider er det muligt at tilkøbe rammer, så du ikke skal ud at finde dem et andet sted. En ramme er ikke bare en ramme, da den kan være fremstillet i forskelligt materiale. Det mest populære er træ eller metal. Har du mørke møbler giver det mening med en sort ramme, men hvis du har lyse møbler, så kan du bryde det lyse med rammer i træfarve. 

Find inspiration til indkøb af plakater til stuen 

For nogen danskere er det umuligt at vælge plakater, fordi der er så mange på det danske marked. Nogle gange kan det være en god ide at se hvad andre har valgt til deres stuer. På denne måde kan man blive inspireret og få en ide til hvordan plakater eventuelt kan sammensættes. På flere sociale medier er danskerne gode til at dele deres indretning med andre, hvilket gør, at du kan søge inspiration til flotte plakater til stuen. Det anbefales at du bruger tid på at kigge på plakater indtil du finder netop dem, der skal hænge i din stue. Det er ikke noget der haster, så brug hellere noget mere tid på at overveje det helt rigtige til stuen. 

Afsæt et beløb til projektet  

Jo større en plakat du køber, jo dyrere vil den også være. Plakater er normalt ikke så dyre at købe. Ofte er det rammerne som er den dyreste post i forbindelse med plakater til væggen. Det kan være en god ide at du afsætter et beløb til køb af plakater, så fristelserne ikke kommer til at tage over således, at du får købt for mange plakater eller for dyre rammer.